Gyümölcssavas hámlasztókezelés

Glycopure

A termékcsalád kíméletesen, de hatásos eredménnyel távolítja el az elhalt hámsejteket.

Biztonságos hámlasztó kezelést tesz lehetővé. Korszerű összetételénél fogva, alacsony savtartalma mellett látványos hatás érhető el vele. A termékcsalád újdonsága, hogy az AHA mellé az A-vitamin kerül, amely sejtosztódás segítő hatásával felerősíti a készítmény bőrfiatalító hatását. A termékek használatával szembetűnő, ránctalanító, bőrfiatalító hatás érhető el maximális bőrvédelem mellett, a mellékhatások minimalizálásával.

glycopure

 

 

 

 

 

 

 

A savas hámlasztó kezelést kúraszerűen alkalmazzuk, mivel a bőr “kicserélődése” mintegy 28 nap alatt megy végbe egészséges, megfelelően működő arcbőrnél. Ha a szaruleválás nem tud végbemenni, a folyamat lelassul, elöregszenek a sejtek, így a frissebbek nem tudják átvenni a helyüket. Ezen segít a savas hámlasztó kúra. Az 5-6 héten keresztül, heti egy alkalommal végzett kezelés rákényszeríti a bőrt a friss sejtek képzésére, a gyorsabb regenerálódásra, a hatóanyag maximális felszívására, és elősegíti a felületi sérülések gyorsabb gyógyulását, a kozmetikai hibák, ráncok halványodását, esetleg megszűnését. Tisztítja és beszűkíti a pórusokat, halványítja, illetve eltünteti a pigmentfoltokat, megszűnteti az aknés csomókat, gyulladásokat.

A kúra teljes időtartama alatt, illetve a kúra befejezése után még 6 hétig tilos napozni, illetve szoláriumozni és kötelező fényvédőt használni, mely a kezeléshez ajándék!!!

Hozzászólás nem lehetséges.