Vitaminos kezelések

C&A vitamin

A GIGI Cosmetics C&A termékcsaládja szinergikusan ötvözi a C- és A-vitamint, kihasználva azok egymást védő és egymás hatását erősítő sajátosságát, mégpedig olyan mikrokapszulázott kivitelben, mely az értékes hatóanyagokat a bőrre kerülésig megvédi a károsodástól.

A C- és A-vitamin kozmetikai szerepe igen jelentős:

C-vitamin: fokozza a bőr ellenálló képességét, rugalmasságát, hidratál, sima, egészséges bőrfelszínt biztosít, szövetregeneráló, stimulálja a kollagén szintézist, antioxidáns, késlelteti a bőr öregedését, pigmenthalványító, erősíti a kapillárisok falát, frissítő, tonizáló, anyagcserefokozó, hámképző hatású, erősíti a bőr természetes savtakaróját.

A-vitamin: serkenti a bazális sejtek osztódását, a fibroblasztokban a kollagén szintézist, szabályozza a faggyúmirigyek működését, védi a hámréteget, hámképző, regeneráló, antioxidáns, meggátolja a bőr elszarusodási zavarait.

E-vitamin

Vitaminokra belsőleg és külsőleg is szükségünk van. Ezért ajánljuk vendégeink figyelmébe az E-vitaminos kezelést. Az E-vitamint a legerélyesebb antioxidánsként  tartjuk számon, így igen hatékony a bőr öregedési folyamatainak lassításában. Fokozza  a szervezetben az A vitamin hatékonyságát és kötőszövet fejlődését. Védi a sejthártyát a szabadgyökök agresszív hatásával szemben, a bőrfelszínt a környezet és a napsugárzás ellen.

e-vitamin

 

 

 

 

Hiányának jelei:

  • petyhüdt bőr
  • öregedési foltok
  • nehezen gyógyuló sebek

Kényeztesd magad, töltsd fel bőröd energiával és védd meg a külső, belső támadásoktól!

Hozzászólás nem lehetséges.