Mélyhámlasztás

Recovery

Segítségével személyre szabott hámlasztó kezeléseket végezhetünk alfa- és béta-hidroxisavak kiegyensúlyozott keverékével, az adott bőrproblémának megfelelő, aktív koncentrációban, amely már az első kezelés után látható eredményt produkál. Az összetett hatásnak köszönhetően egy mélyebb, hatékonyabb, mégis biztonságos hámlasztást érhetünk el.

A kezelést ajánljuk annak, akinek a bőre egyenetlen felszínű, ráncosodik, egyenetlenül pigmentált, napfénykárosodott, szoláriumozás károsította, fáradt, vitalitást vesztett, pattanásos, heges, aki gyors és eredményes kezelést szeretne.

recovery

 

 

 

 

 

 

A Recovery hámlasztó kezelések eredményes alkalmazásához feltétlenül szükséges a páciens együttműködése és az otthoni ápolásra ajánlott termékek megfelelő, rendszeres használata, illetve a kúra megkezdése előtt és után 2 hétig az otthoni ápolók folyamatos használata!!!

A kúra teljes időtartama alatt, beleértve már az előkészítés fázisát, illetve a kúra befejezése után még 6 hétig tilos napozni, illetve szoláriumozni és kötelező fényvédőt használni, mely a kezeléshez ajándék!!!

Hozzászólás nem lehetséges.