Tisztító kezelések

Az arctisztítás jelentősége napjainkban igen fontos. Nem csak a levegő szennyezettsége miatt, hanem mert alapja az ápolt megjelenésnek is. Többféle tisztító termékcsalád közül a bőröd típusának és igényének megfelelőt alkalmazom a kezelés során.

SeaWeed, SolarEnergy

A Holt tenger kincseit tartalmazó termékpaletta több, mint 60 féle ásványi anyagot, vitamint és nyomelemet tartalmaz. A Holt tenger iszapja és vize kiválóan alkalmazható problémás bőrök kezelésére és hidratálására.

solar energy

 

 

 

 

 

 

 

Lipacid

A Lipacid természetes poliszacharid tartalmú kozmetikum család, melyet akár „zsírfalónak” is hívhatnánk. Zsír és olajmentes, minimális alkoholtartalmú (csak egyes készítményeiben van), nem irritál. Megőrzi a bőr egészséges flóráját. Véd a kórokozóktól. Gyulladást-gátló, nyugtató és tartósan hidratál.

gigi-lipacid

Lótusz

A termékek olyan értékes hatóanyagokat tartalmaznak, mint a lótusz-, fehér tea és zöld tea kivonat. A lótusz virág kivonata táplál, regenerál, hidratál, erősíti és védi a bőr immunrendszerét, a sejteket és az érfalakat, stimulálja a kollagén szintézist, gátolja a bőröregedést. A fehér és zöld tea kivonat pedig leghatékonyabb antioxidáns komplex, emellett méregtelenítő és öregedésgátló hatásuk is kiváló.

LOTUS

Hozzászólás nem lehetséges.